top of page

Springkussen huren in Vathorst

Wilt uw een Springkussen, Stormbaan, Sarah of Abraham huren in Vathorst?

De Springkussen Koning verzorgt springkussens voor verjaardagen, huwelijken, buurtfeesten, winkel openingen, straatfeesten of andere feestelijke gelegenheden. Neem snel contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

Bent u benieuwd naar ons assortiment van springkussens, stormbanen, Sarah of abraham poppen? Huur dan een gewenst luchtkussen voor uw feestelijke activiteit. Iedereen kan zich feestelijk vermaken op een van onze springkussens die wij verhuren. Ons grote assortiment bestaat uit diverse soorten springkussens: groot, klein, multifun, stormbaan of multiplay. Ieder springkussen heeft een uniek thema, geschikt voor ieder feestje!

Voor kinderen hebben wij het eenhoorn springkussen, boerderij springkussen, jungle springkussen, krokodillen springkussen, brandweer springkussen en nog veel meer! Wilt u de volwassenen ook vermaken? Maak dan een stap in het diepe en huur een van onze stormbanen, tot wel 27meter lang!

Bent u opzoek naar andere party-artikelen? Dan kunt u hier klikken voor ons gehele assortiment. Wij verhuren onder anderen: opblaasfiguren, popcornmachines, suikerspinmachines en nog veel meer.

Wilt u een springkussen huren in de omgeving van Vathorst, laat het ons weten. Wij nemen contact en zorgen voor een onvergetelijk feest!

Anker 1
d91bea82c2779fb9026aa4e8dcc57395.jpeg
bottom of page